Verë e Kuqe

Merlot

Ngjyrë e kuqe e thellë rubini. Ka aromë delikate fruit, pak e athët, e thatë, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e antipastave dhe asortimenteve të ndryshme të mishit të zgarës. Ruhet në ambjente me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti.
Serviret ne temperature 16-18o C
Disponohet ne 0.75 L
12 % alc /Vol

SHesh i Zi

Verë brusko e cilësisë së lartë me ngjyrë të kuqe të thellë. Ka aromë delikate fruti, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e të gjithë asortimenteve të mishit.
Shërbehet e freskët në temperaturën 15-17o C .
Ruhet në ambjente me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti.
Disponohet ne 0.75 L
12 % alc /Vol


Primitivo

Fitohet nga varieteti I rrushit Primitivo kultivuar ne vreshtat e Kantines ne kodrat e Arapajt, Durres. Ka ngjyre te kuqe qe shkon ne vjollce dhe merr nuance portokalli ne te erret gjate vjeterimit. Ka arome karakteristike, shije te pelqyeshme, te plote dhe mjaft harmonike. Rekomandohet te shoqerohet nga mishi I pjekur, sidomos ai I kafsheve te egra.
Serviret ne temperature 16-18o C
Disponohet ne 0.75 L, 0.187 L
13 % alc /Vol

Rose

Verë e prodhuar nga rrushi i kultivuar në vreshtat e mrekullueshme të zonës së Arapajt. Në të spikat ngjyra e saj elegante rozë, e cila I përshtatet shijes së saj të ëmbël karakteristike.
Rekomandohet të serviret në temperaturë 8-10o C
Disponohet ne 0.75 L
11 % alc /Vol


Cabernet

Vere e prodhuar nga varieteti I rrushit Cabernet Sauvignon, I kultivuar ne vreshtat tona ne zonen e Arapaj, Durres. Vere e thate dhe pak tanike, ngjyre e kuqe rubini, harmonike, me arome te kendshme dhe komplekse. Preferohet te konsumohet e shoqeruar me mishra dhe djathra.
Serviret ne temperature 16-18o C
Disponohet ne 0.75 L, 0.187 L
12.5 % alc /Vol

Merlot i Vjetëruar

Vere e prodhuar nga varieteti I rrushit Merlot, I kultivuar ne vreshtat Arapaj, Durres. Vere me ngjyre te kuqe rubini, e thate, e dashur dhe mjaft komplekse. Preferohet te shoqerohet me mish te kuq, prodhime zgare, djathra te ndryshem.
Serviret ne temperature 16-18o C
Disponohet ne 0.75 L
12 % alc /Vol