Verë e Bardhë

Shesh i Bardhë

Verë e prodhuar me shijen e hollë të varietetit Shesh i Bardhë i kultivuar në zonën e Shqipërisë së Mesme. Ka aromën delikate të frutit dhe ngjyrë lehtësisht të verdhë.
Serviret e freskët në temperaturë 8-10o C
Ruhet në ambjente të freskëta e me pak dritë.
Disponohet ne 0.75 L
12 % alc /Vol

Riesling

Verë e prodhuar me shijen e hollë të varietetit të rrushit Riesling që ofron një aromë delikate. Shoqëron peshkun, frutat e detit dhe gjithashtu mishin.
Shërbehet e freskët në temperaturën 8-10o C
Mund të ruhet për një kohë të gjatë në vende të freskëta, e mbrojtur nga drita, në temperaturën e lartpërmendur.
Disponohet ne 0.75 L
11 % alc /Vol


Melodi

Verë e prodhuar nga varieteti I rrushit Chardonnay në vreshtat e mrekullueshme te zonës së Arapajt. Vjen në tavolinat tuaja me një ngjyrë të verdhë në të artë, me aromë deliKate të frutit të vet.
Serviret në temperaturën 7-10o C
Disponohet ne 0.75 L
12 % alc /Vol

Doruntina

Verë e prodhuar nga rrushi i kultivuar në vreshtat e mrekullueshme të zonës së Arapajt. Në të spikat ngjyra e saj e verdhë në mjaltë, me aromë delikate tipike të frutave të freskëta.
Rekomandohet të serviret në temperaturë 7-10o C
Disponohet ne 0.75 L
12 % alc /Vol