Prodhime te Tjera

Uthull Balsamike

Uthull e Bardhë

Eshtë prodhim natyror nga varieteti I rrushit të bardhë. Aromatizues shumë I mirë për sallatat e freskëta, për pjatat me mish dhe në prodhimet e turshive. Shija specvifike dhe aroma e rrushit e bëjnë që ajo të përdoret shumë në kuzhinën shqiptare.


Uthull e Kuqe

Eshtë prodhim natyror nga varieteti I rrushit të bardhë. Aromatizues shumë I mirë për sallatat e freskëta, për pjatat me mish dhe në prodhimet e turshive. Shija specvifike dhe aroma e rrushit e bëjnë që ajo të përdoret shumë në kuzhinën shqiptare.