Raki

Raki Moskat

Pije tradicionale ne tavolinat shqiptare. Prodhohet nga varieteti i rrushit Moskat (Moskat Ottonel dhe Moskat Hamburgu). Distilimi i kësaj pije bëhet në mënyrë artizanale. Karakteristike e veçantë e rrushit është aroma e tij e cila trasmentohet me mjaft mjeshtëri distilatit dhe së bashku me buketin fin e bëjnë këta pije unike.
Disponohet ne formatin 0.7 L ,0.2 L

Raki Rrushi

Pije alkoolike antike e përftuar nga distilimi tradicional i rrushit të zonës së Durrësit, ku klima bregdetare me temperature ideale garantojnë cilësinë dhe aromën. Vjetërimi i jep kësaj pije një shije shumë të pëlqyeshme.
Disponohet ne 0.7 , 0.2, 0.1 Lit
42 % alc /Vol

Raki Kala

Pije alkolike e prodhuar nga perpunimi I rrushit, kultivuar ne vreshtat e zones se Durresit. Dallohet per shijen dhe aromen e saj karakteristike. Distiluar me metoden tradicionale.
Disponohet ne 0.5 L
42 % alc /Vol