festa-e-veres-2016
Festa e Veres – 2016
September 7, 2016

Dhurata nga Kantina Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne Club Fm

Pershendetje. Duke filluar qe nga dita e neserme sintonizohuni ne valet e Club Fm 100.4 ,ku do te keni mundesi qe te fitoni dhuratat qe mundesohen nga Kantina Gjergj Kastrioti Skenderbeu, Durres. Do te fillojme me emisionin Klubi i mengjesit qe ne oret e para te mengjesit , dhe ne vazhdim me emisionet e tjera….Shpresojm qe te fitoni sa me shume …

https://www.facebook.com/Kantina-Gjergj-Kastrioti-Skenderbeu-Durres-209593692715782/