Likernat

Ponç Portokalli

Pije alkoolike me bazë ekstraktet alkoolike të portokallit. Aroma, ngjyra, ëmbëlsia dhe vizkoziteti janë shumë karakteristike.
Permban: Alkool, sheqer, ekstrakte alkoolike të portokallit, ujë.
Disponohet ne 0.7 L
40 % alc /Vol