Brandy

BATO Brandy

Kjo shije e vecante vjen nga distilimi I veres se vjeteruar dhe maturimi I alkolit ne fuci lisi, per te respektuar nderin e kohes por edhe metoden antike qe krijuesi e dedikoi.
Disponohet ne formatin 0.7 L
42 % alc /Vol

Brandy Skenderbeu

Aroma dhe cilësia e tij vijnë nga vjetërimi natyror në fuci lisi. Vlerësuar disa herë me medalje Ari. Ky produkt prodhohet me te njejtin pasion dhe tradite si dhe ne te njejten menyre siç eshte prodhuar qe nga viti 1957.
Disponohet ne formatet 0.7 L, 0.5 L, 0.2 L, 0.1 L
40 % alc /Vol